1. Promovează creșterea părului

Aloe vera nu este grozavă doar pentru piele; ea are, de asemenea, o serie de beneficii si pentru părul tău. Aplicarea de aloe vera poate ajuta la creșterea părului.

 

Cum să utilizați

Aloe vera, utilizată împreună cu uleiul de ricin, poate ajuta la creșterea părului.

 

De ce ai nevoie

2 linguri gel de aloe vera

1 lingură de ulei de ricin

 

Ce trebuie să faceți

Se amestecă gelul aloe vera și uleiul de ricin.

Faceți ușor masaj pe scalp cu preparatul.

Păstrați-l peste noapte și clătiți cu un șampon delicat, tot pe bază de aloe vera + Prolive șampon pentru păr gras  sau Prolive șampon păr normal

 

De ce funcționează

Aloe vera îndepărtează celulele moarte de pe scalp, ceea ce permite părului să crească.

 

      2. Reduce mătreața

Aloe vera este un ingredient utilizat pe scară largă în multe șampoane și balsamuri comerciale. Acest lucru se datorează faptului că face minuni pentru mătreață, precum și pentru un scalp cu mâncărime.

 

De ce funcționează

Mătreața poate fi cauzată de mai multe motive. Un scalp uleios, acumularea de celule moarte sau chiar o infecție poate fi cauza. Și aloe ajută pe toate fronturile. Îndepărtează celulele moarte de pe scalp care vă pot înfunda părul. De asemenea, are proprietăți antimicrobiene și antiinflamatorii, care combat infecțiile și calmează scalpul.

 

 

      3. Menține echilibrul pH-ului scalpului

Când balanța pH-ului părului este întreruptă, poate duce la probleme nesfârșite ale părului. Aloe poate ajuta la menținerea echilibrului pH+ului părului.

 

De ce funcționează

PH-ul scalpului este de 5,5, ceea ce face să cadă pe partea acidă. Multe produse de păr comercial, în special șampoane, conțin agenți tensioactivi care pot modifica pH-ul scalpului și părului, deoarece sunt alcalini prin natură. Acest lucru poate duce la un păr deteriorat și dezordonat. Aloe vera ajută la restabilirea echilibrului pH-ului scalpului, care atrage după el un păr sănătos și mai bun.

   

 

      4. Hidratarea părului

Aloe vera poate pune chiar și cele mai bune balsamuri la colt. Este hidratantă și, prin urmare, vă întărește părul și îi dă un plus de strălucire. Balsam Prolive

 

Cum să utilizați

Puteți folosi gelul de aloe vera ca și balsam imediat după șampon sau chiar ca tratament.

 

De ce funcționează

Aloe vera conține enzime proteolitice care elimină celulele moarte. Ajută la regenerarea celulelor, care vă ajută să vă reparați părul. De asemenea, vă îmbina părul cu umiditate, lăsându-l neted și lucios.