Despre Noi

Experienta de peste 25 de ani in domeniu!

O echipa de chimisti francezi si greci, cu o vechime de peste 25 de ani in domeniu, au realizat gama de produse dermato-cosmetice PROLIVE Cosmetics ce contine, pe langa cele 2 ingrediente de baza ORGANICE ulei de masline si aloe vera, si alte 9 extracte naturale, uleiuri si unturi naturale esentiale.

Produsele PROLIVE se diferentiaza de alte produse existente prin multiple actiuni reactive, proactive, de intensa stimulare a proceselor biologice naturale, datorita ingredientelor organice aflate in compozitia lor.

Garantia unor produse de inalta calitate !

Garantia unor produse de inalta calitate este configurata si de imbogatirea acestora cu ingrediente 100% naturale bogate in vitamine si minerale, care le intensifica atributele dermatocosmetice de hidratare, catifelare, energizare, hranire, vitalizare.

 
 
 
 

Produsele Prolive NU CONTIN 5 conservanti: Parabeni, Coloranti Sintetici, Uleiuri Minerale, Alcool Etilic si Nano Particule

 
 

Uleiul de măsline era denumit de Homer “Aur lichid”. Gama de produse dermato-cosmetice PROLIVE este fabricata in Grecia si contine ulei de masline si aloe vera ORGANICE si alte extracte naturale, uleiuri si unturi naturale.